Personal Training

Voor iedereen haalbaar!

Je gaat elke week naar de sportschool, doet mee aan lessen, maar op een of andere manier blijft het gewenste resultaat uit. Komt dit je bekend voor?

Soms is het lastig om te bepalen hoe je precies moet trainen om jouw persoonlijke trainingsdoel te bereiken. Wat werkt het beste voor jou en hoe houd je het leuk en uitdagend? Persoonlijke training kan voor jou de oplossing zijn.

Het is een hele effectieve en persoonlijke manier van sporten. Laagdrempelig, leuk en een stuk betaalbaarder dan je waarschijnlijk denkt. Persoonlijke training is niet alleen weggelegd voor BN-ers maar ook voor jou!

Hoe werkt het?

Tijdens een gratis intakegesprek kijken we naar jouw doel, naar je sportverleden en hoe je er nu fysiek en/of conditioneel voor staat. We bespreken de mogelijkheden, de aanpak en de kosten.

Samen gaan we aan het werk om jouw doelen te bereiken. Dankzij mijn ervaring en opleidingen kan ik je de juiste begeleiding en aandacht geven. Resultaat gegarandeerd!

Trainen met vrienden

Wil je persoonlijke begeleiding maar train je het liefste met een of meer vrienden? Dat kan natuurlijk ook. En het is ook nog eens goedkoper.

Neem je vrienden (maximaal 4) mee naar het intakegesprek en we bepalen samen de beste aanpak.

 

Tez 2 Imprez geeft op verschillende locaties in Amsterdam persoonlijke training.