Wie is Tez?

De geheime ingrediënten om je goed te voelen en er goed uit zien?

Fitness,  Fashion & Food!

Diep in ons hart willen we er allemaal goed uitzien: op ons werk, als we op stap gaan, als we met anderen zijn. Maar in het dagelijks leven hebben we vaak te weinig tijd of motivatie om er werk van te maken en kiezen we voor de makkelijkste weg. Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken om wel balans te vinden.

Als all-round personal coach wil ik jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei vraagstukken op het gebied van FITNESS, FASHION & FOOD.

Ik geef advies op maat, (persoonlijke) fitness training, laat je tijdens een kledingsessie zien welke kleuren, vormen en stijl jou het beste staan, help je met het vinden van de juiste outfit bij een belangrijke gelegenheid tijdens een personal shopping sessie of ga met jouw uitzoeken hoe we jouw eetpatroon gezonder kunnen maken zonder dat je het gevoel hebt continue op dieet te zijn.

“Become the best version of yourself”

Fitness

Sport je vaak maar ben je niet tevreden over het effect? Wil je graag strakkere billen of mooie gespierde armen om ‘s zomers met te shinen? Of gewoon een stok achter de deur om regelmatig te sporten? Doe dan mee met mijn wekelijkse bootcamp in het Rembrandtpark of overweeg personal training.

De voordelen zijn plenty: je krijgt meer energie, voelt je zekerder, slaapt beter en hebt minder last van stress. Dan hebben we de meest voor de hand liggende voordelen zoals afvallen, een betere conditie en een mooier en gezonder lichaam nog niet eens genoemd. Reden genoeg om te sporten bij Tez 2 Imprez.

 

 

cheeseworks-0008