Persoonlijk stijladvies

Vind je eigen stijl

Hoe haal je het beste uit jezelf? Dat is waar het om draait bij een persoonlijk stijladvies. We hebben niet allemaal dezelfde lichaamsvorm, huidtype en persoonlijkheid. Gelukkig maar, want dan zou de wereld er maar eentonig uitzien. Voor iedereen is een perfecte stijl en kleur te vinden.

Vind je jezelf te lang, te klein, te mollig of juist te dun? Met kleine aanpassingen in je kleding benadruk je je mooiste lichaamsdelen en verhul je wat mindere kanten. Ik help je daar graag bij!

Hoe werkt het?

Tijdens het persoonlijke advies (bij jou thuis) bespreken we de verschillende onderdelen van de stylingdriehoek volgens welke ik adviseer:

  • Welke stijl past het beste bij jou, of welke stijl zou jij graag willen hebben?
  • Welke kleuren laten jou stralen?
  • Hoe kunnen we het maximale uit jouw lichaamsvorm halen?

We kijken waarom bepaalde kledingstukken top voor je zijn en welke minder. Ik hou het modebeeld natuurlijk wel in m’n achterhoofd (niemand wil er ‘outdated’ uitzien’), maar je hoeft niet bang te zijn dat ik je in een modepopje probeer te veranderen. Mijn adviezen zijn er om ervoor te zorgen dat jij er extra goed uitziet en je prettig voelt, in een stijl die bij je past. Dat is het doel.

Je krijgt voldoende handvatten om kritisch naar je eigen garderobe te kijken zodat je zelf kunt beoordelen wat je goed staat en wat niet. Daardoor zijn miskopen ook verledentijd na een persoonlijk advies by Tez.

Vind je het leuker om samen met vriendinnen te ontdekken wat jullie juiste kledingstijl is? Bekijk de mogelijkheden voor een workshop.